måndag 22 augusti 2016

Skärgårdsvåfflan i Oxelösund



Hade sån tur att bästa vännen Åsa var i Nyköping med jobbet den här fredagen. Och ännu mer tur var det att Skärgårdsvåfflan i Oxelösund hade öppet några extra dagar den här säsongen. Två glutenintoleranta tjejer som älskar gott hade verkligen en härlig eftermiddag i solen...dessvärre var getingarna lika intresserade av maten som vi var... Men vi fick i oss både en matvåffla och en efterrättsvåffla. De är verkligen fantastiska på Skärgårdsvåfflan. Alltid glada och oerhört tillmötesgående. Och de glutenfria våfflorna var suveränt goda!


Dagen fortsatte med Weeping Willow-konsert och sen en brakmiddag (fläskfilé, potatisgratäng, bea o gott rödvin) med efterrätt (chokladmousse) hemma i soffan framför fotbollsdamernas OS-final. Allt fixat av mannen i mitt liv ♥ 

Denna matglada dag gav inte mer än ett intag på 3.000 kalorier....!!! Jo det är sant...Helt galet!!! Men tänker att det är så det blir ibland. Bara det inte blir varje dag. Mitt dagliga intag ska ligga på 1.300 kalorier enligt Lifesum-appen... så det var ju lite galet mycket. Men nya tag nästa dag! Det handlar om att inte ge upp trots snedsteg. Det är ju en långsiktig viktnedgång. Och det var en otroligt mysig dag och kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar