söndag 14 augusti 2016

Bichon Bolognese!!

Idag blev vi lite spontant och något oplanerat ägare till en liten söt Bichon Bolognese vid namn Frida. Hon är 4 år och är som en sprallig liten bomullstuss. En väldigt söt bomullstuss...


Hon kommer från bekantskapskretsen och vi har "lånat" henne några gånger tidigare, så vi känner varandra väl vid det här laget. Det händer verkligen saker när man minst anar det...
Andra saker som hänt idag, som kanske inte är lika spännande, är: rensning av två garderober, tvätt av 12 soffkuddar, OS-golf hos pappa, och lite annat smått och gott. Hade kontakt med syster som meddelade att de kommit fram till sitt nya hus i Qatar. Och med sönerna, som blev mycket glada över det nya familjetillskottet.

Igår åt vi förresten nåt vi inte ätit på länge, men som är så himla gott: korvspecial - alltså korv i bröd, toppat med potatismos samt gurkmajonnäs. Och jo, man kan faktiskt äta sån här mat även om man ska gå ner i vikt. Det gäller bara att äta lagom mycket.



Min middag idag blev dock inte riktigt lika spännande, men däremot nyttigare än gårdagens... Men risnudlar är också riktigt gott!



Nästa gång mer om viktresan med målet på -30kg - med hjälp av appen Lifesum - min nya kompis på mobilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar